About

Wie ben ik?

Mijn naam is Maaike van Tol (1981) en ik ben het gezicht achter Colourful World Photography. Ik ben een enthousiaste fotografe met een grote liefde voor natuurfotografie. Ik heb een voorliefde voor de bergen en wanneer ik niet in Nederland ben dan is de kans groot dat ik aan het wandelen en klimmen ben in de bergen. En de camera gaat altijd mee. Maar ook de valleien en het mooie laagland van Nederland zijn een regelmatig terugkerend onderwerp in mijn fotografie.

Mijn stijl kenmerkt zich door expressief kleurgebruik en ik hou ervan om een sprookjesachtige sfeer te creƫren. Op deze manier kan ik op een creatieve manier de wereld laten zien zoals ik hem beleef. Een wondere wereld met hoge pieken en diepe dalen, donkere sprookjesbossen en onontdekte schoonheid.

Een foto aan de muur?

Wil je graag een van mijn foto’s aan de muur? Dan kan! Een deel van mijn werk is te koop bij mijn eigen webshop bij Werk aan de Muur.

Wil je graag een foto bestellen die wel op mijn site staat, maar die niet in mijn webshop staat, of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met mij op via de e-mail.